Asparagi in Salsa (Asperges in Ansjovis-saus)

Ingrediënten :

  • 1,5 kg. Witte Asperges

  • Sap van 1 citroen

  • Zout en peper

  • 4 Hardgekookte eieren

  • 2 Ansjovisfilets

  • 2 Theelepel Kappertjes

  • Olijfolie (Extra vergine)

Bereiding :

Schil de asperges en bind ze in bundeltjes bij elkaar.

Kook ze rechtop in een pan met water en zout in ca. 15 à 20 min. gaar.

Haal ze uit de pan en afkoelen.

Halveer de eieren en druk het eigeel door een zeef en mix dit met 2 el. citroensap en wat olijfolie tot een gladde saus.

Hak de ansjovis, kappertjes en eiwit fijn en roer dit door de saus.

Maak de saus af met peper en zout. Serveer de asperges direct met de saus erover.

Garneer met wat (gedroogde) peterselie.

Nieuws

Veranderde openingstijden (9/2/2017) - Beste aardbeienliefhebbers 🍓, Aangezien het aardbeienseizoen weer langzaam tot zijn einde loopt, veranderen wij onze openingstijden. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september zullen wij nog dagelijks geopend zijn van 10:00 – 12:00 uur. Hierna is de winkel voortaan doordeweeks gesloten. Wel kunt u nog iedere zaterdag in september aardbeien kopen in onze … Lees verder Veranderde openingstijden
Aardbeien te verkrijgen t/m november! (8/10/2017) - In de maand augustus zijn wij doordeweeks nog geopend van 9.00 – 12.00 uur en op zaterdagen van 9.00 – 16.00 uur (met pauze van 12.00 – 13.00 uur). Vanaf begin september zijn wij echter alleen nog zaterdags geopend, en eind september gaat onze winkel sluiten voor dit jaar. Wel kunt u nog tot en … Lees verder Aardbeien te verkrijgen t/m november!
Einde aspergeseizoen (6/27/2017) - Helaas zit het aspergeseizoen er weer op. Wij willen u graag bedanken voor uw bezoek aan onze verswinkel in het afgelopen seizoen. Wij zullen nog tot en met november doorgaan met de verkoop van aardbeien. Wellicht zien we u nog dit jaar en anders tot ziens in het volgende jaar! (Onze openingstijden zijn ook veranderd. … Lees verder Einde aspergeseizoen
Aardbeien! (4/24/2017) - We hebben ze weer! Deze overheerlijke aardbeien zijn klaar om gegeten te worden! De rassen Lambada en Elianny zijn bij ons te verkrijgen voor €3,50 en €3,00 per bakje  
Veranderde openingstijden (4/24/2017) - Wij zijn voortaan van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 – 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. Ook op Koningsdag zijn wij geopend: van 9.00 – 13.00 uur!