Openingstijden

Onze winkel is weer geopend! Sinds zaterdag 16 maart 2024 is onze vernieuwde boerderijwinkel geopend! Wij hebben onze winkel verbouwd en hebben vanaf heden een groter assortiment!

Momenteel oogsten wij volop asperges en aardbeien van eigen teelt! Deze zijn op dit moment zowel verkrijgbaar in onze automaat als in onze winkel. Verder kunt u ook terecht bij onze automaat voor verse scharrel eieren, aardappelen en hollandaise saus. Bij de automaat kunt u alleen met pin betalen.

In verband met werkzaamheden aan de Stationsweg is onze automaat als volgt bereikbaar:

    • Vanaf de Henri Dunantstraat zijn wij goed bereikbaar, met de auto, met de fiets en te voet. Neem op de nieuwe rotonde de afslag richting de nieuwe verbindingsweg met de Stationsweg. Onze parkeerplaats is bereikbaar vanaf de nieuwe verbindingsweg.
    • Vanaf de Stationsweg aan de kant van Oostrum zijn wij goed bereikbaar.
    • Vanaf de Stationsweg aan de kant van Venray zijn wij tot en met 4 juli niet bereikbaar.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: geopend van 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: geopend van 9.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

Extra openingstijden:
Hemelvaartsdag 9 mei: winkel geopend van 9.00 – 13.00 uur

Eerste Pinksterdag 19 mei: winkel gesloten

Tweede Pinksterdag 20 mei: winkel geopend van 9.00 – 13.00 uur

 

Nieuws

Eerste aardbeien verwacht vanaf half april (3/8/2024) - Half april verwachten wij de eerste aardbeien te kunnen oogsten, met een beetje geluk en mooi weer zullen ze hopelijk iets eerder zijn :)
Aspergeseizoen van start! (3/8/2024) - Op 6 maart 2023 hebben wij de eerste asperges geoogst uit de verwarmde kas! Deze zijn nu al verkrijgbaar in onze automaat. Vanaf zaterdag 16 maart 2024 is onze vernieuwde boerderijwinkel ook open waar u ook terecht kunt voor verse asperges. Vanaf half april hopen wij de eerste asperges van de buitenvelden te kunnen oogsten.