Zomerse eierkoek met aardbei en kiwi

Bereidingstijd 15 minuten

4 personen

 Ingrediënten:

  • slagroom

  • 1 dessertlepel kristalsuiker

  • 4 kiwi’s

  • 4 kiwi’s gold

  • 125gr aardbeien

  • 4 scharreleierenkoeken

  • Garde of mixer

Bereidingswijze:

Klop de suiker met de slagroom stijf.

Schil de kiwi’s en snijdt ze in plakjes.

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijdt ze in plakjes.

Smeer de platte kant van de eierkoeken in met slagroom.

Kiwi’s om en om, dakpansgewijs, op de eierkoeken leggen.

Middelste gedeelte van de eierkoek met aardbeien beleggen.

Nieuws

Asperges t/m 24 juni! (5/31/2021) - Het aspergeseizoen duurt bij ons nog tot en met 24 juni. Geniet tot die tijd nog lekker van de Koningin der Groente. Eventueel kun je ze ook invriezen!
Aardbeien vanaf 10 april (3/8/2021) - De eerste aardbeien verwachten wij rond 10 april te kunnen oogsten. Nog even geduld… en dan smullen maar!
De eerste asperges! (3/8/2021) - Ja! Ze zijn er weer! De eerste asperges van 2021 hebben hun kopjes laten zien! De asperges zijn verkrijgbaar in onze versautomaat en in onze winkel. Voor de openingstijden van de winkel, zie het tabblad ‘verswinkel’ op deze website.
Aardappelen (6/24/2019) - Dit jaar verkopen wij voor het eerst aardappelen van eigen teelt. Dit zijn bij aanvang aardappelen van het ras Frieslander en deze worden opgevolgd door het ras Michelle (de vroegere Eba). Ze zijn te koop in onze winkel en in onze versautomaat.